Latest News

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Φρίκη με όσα είπε ο 25χρονος δράστης - Πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη σύντροφό του


Νέα γυναικοκτονία με θύμα μία 19χρονη υπήκοο Αλβανίας σημειώθηκε ...στον Πειραιά 

Δράστης είναι ο 25χρονος ομοεθνής σύντροφός της, ο οποίος παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου και ομολόγησε την πράξη του.

Τα όσα είπε στους αστυνομικούς προκαλούν φρίκη:

 Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δράστης που είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, όταν η 19χρονη μετά την εργασία της πήγε στο σπίτι του επί της οδού Βαμβά 18 στον Πειραιά, για ακόμη μία φορά καβγάδισε έντονα με την κοπέλα για λόγους ζηλοτυπίας. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.


Ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι επάνω στην λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι και κατάλαβε μόνο τι είχε συμβεί, όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του.

Τότε, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς αποφάσισε να πάει να παραδοθεί, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο, με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της 19χρονης, το είχε αγοράσει παράνομα, πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.