Latest News

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Συνελήφθη και ο δεύτερος νεαρός για τον βιασμό της νεαρής Σουηδής τουρίστριας στα Χανιά

 
Στη σύλληψη και του δεύτερου νεαρού  άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 21χρονη Σουηδή, σε ερημική παραλία του Πλατανιά Χανίων... προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 19χρονο ο οποίος αναζητούνταν. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο νεαρός από κοινού με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, βίασαν την τουρίστρια.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, το πρωί της Κυριακής, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Οι άνδρας κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση λόγω μέθης και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η καταγγελία βιασμού

Η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε μπαρ των Χανίων όπου και γνωρίστηκαν με παρέα νεαρών. 

Στο τέλος της βραδιάς, οι νεαροί προσφέρθηκαν να πάνε τις κοπέλες στο κατάλυμα όπου διέμεναν. Η μία έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με τρία άτομα, ενώ ένα τέταρτο ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αυτοκίνητο σταμάτησε σε ερημική τοποθεσία του Πλατανιά όπου οι δύο τη βίασαν. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δράστες να την ξυλοκοπήσει. 

Στη συνέχεια, οι δύο Χανιώτες, 19 και 23 χρόνων, έφυγαν, εγκαταλείποντας το θύμα τους που βρήκε τη δύναμη να τηλεφωνήσει στη φίλη της. 

Η 21χρονη κατήγγειλε το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Πλατανιά, με την υπόθεση να αναλαμβάνει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας.