Latest News

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ στο Ηράκλειο: «Βίασε την 13χρονη κόρη της συζύγου του την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το παιδί τους»

 
Ένας 46χρονος άνδρας από χωριό του δήμου Ηρακλείου φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τη 13χρονη κόρη της συζύγου του, τη στιγμή που η γυναίκα γεννούσε το... παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιασμός, που σύμφωνα με την καταγγελία δεν ήταν ο πρώτος, σημειώθηκε τη Δευτέρα και ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο της παιδί. Ο 46χρονος επέβλεπε τη 13χρονη ως πατριός της και φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά. 

Το ανήλικο κορίτσι απευθύνθηκε σε καθηγήτρια για όσα βίωνε επικαλούμενη πως όσα περιέγραφε συνέβαιναν  σε φίλη της. Η εκπαιδευτικός που αντιλήφθηκε ότι πιθανότατα η μαθήτριά της ήταν το κορίτσι που κακοποιείται, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές, ο 46χρονος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2020, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών. 

Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή αλλά και από παιδοψυχίατρο. Επί του παρόντος, νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, ενώ ο 46χρονος πατριός συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά, ένα αγόρι και το νεογέννητο, με τον 46χρονο φέρεται να μην πιστεύει όσα κατήγγειλε η 13χρονη κόρη της.