Latest News

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Survivor 2024 νέο spoiler 8/4: 2η ασυλία και 2ος υποψήφιος - Χαμός με την Ασημίνα στο twitter (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ )

Το παιχνίδι χοντραίνει αυτή την εβδομάδα για το Survivor 2024 και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να φτάσουν στην ένωση της Κυριακής 14/4 με τις λιγότερες ή τις πιο... συμφέρουσες απώλειες. 

Η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία στις 8/4 θα προσπαθήσει να επιβληθεί και στους επόμενους αγώνες, τι θα γίνει τελικά μέχρι την αποχώρηση;

Μοιρασμένη θα είναι η πίτα στις ασυλίες αυτής της εβδομάδας για την κόκκινη και τη μπλε ομάδα. Η αρχή έγινε από τη μπλε ομάδα και τη νίκη στην 1η ασυλία. Έτσι οι κόκκινοι άνοιξαν τα χαρτιά τους για γυναικεία αποχώρηση, αλλά το βράδυ της Δευτέρας αυτό θα ανατραπεί. Αφού η 2η ασυλία περνά στην κόκκινη ομάδα και οι μπλε πρέπει να να ρίξοθν άλλον έναν παίκτη στις μονομαχίες της αποχώρησης. Εδώ όλα θυμίζουν τις πρακτικές που ακολούθησαν οι δύο ομάδες την περασμένη εβδομάδα. Αφού οι μπλε θα ψηφίσουν τον Θοδωρή Τουρκογεώργο ως 2ο υποψήφιο, προσπαθώντας να κατευθύνουν σε αντρική αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Έτσι δίπλα στην Άιρα θα βρεθεί και ο Θοδωρής και οι δυο τους θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του αγώνα 3ης ασυλίας στις 9/4 για να κλειδώσει το φύλο της αποχώρησης. Ο ένας από τους δύο θα γλιτώσει τη μονομαχία και θα επιστρέψει ασφαλής στη θέση του. Ποιος θα είναι αυτός, θα κριθεί από την ομάδα που θα κερδίσει την επόμενη ασυλία.

Η Ασημίνα και η κατάστασή της θα μονοπωλήσει μέρος του συμβουλίου, μετά από τη νίκη των κόκκινων. Η ερώτηση για την παραμονή της έχει πέσει από τον Γιώργο Λιανό. Μένει να δώσει μια σαφή απάντηση, γιατί τα αρνητικά σχόλια οργιάζουν για το θέμα αυτό.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024 για τις 8/4:


Survivor – Τα σχόλια στο Χ

Από χθες, το Χ έχει γεμίσει με σχόλια με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα. Άλλοι θεωρούν ότι η παίκτρια των Κόκκινων έχει μπει στο στόχαστρο, άλλοι όμως κρίνουν ότι μία ενδεχόμενη οικειοθελή αποχώρηση θα ήταν ολόσωστη.