Latest News

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ;

 


Σε διαφορετικούς δρόμους φαίνεται ότι βρίσκονται πλέον η Μαρία Αντωνά κι ο Άρης Σοϊλέδης. Οι δύο πρώην Survivors από τη Δευτέρα 8/4 έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο κι έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα... social media.

Η κρίση αυτή στη σχέση τους είναι σίγουρα κάτι που κανείς δεν περίμενε, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μιλήσει και οι δύο για τα σχέδια του γάμου τους. Τον οποίο όμως έχουν αναβάλει αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Το πρόσφατο πλάνο τους ήταν για το επόμενο καλοκαίρι. Τον Ιούλιο του 2022, ο Άρης Σοϊλέδης είχε σκηνοθετήσει πρόταση γάμου υπερπαραγωγή για την Μαρία Αντωνά. Βρέθηκαν οι δυο τους σε σκάφος κι ένα drone είχε μεταφέρει το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.

Τίποτε δεν πορμήνυε όσα ακολούθησαν αφού ο Άρης Σοϊλέδης στήριζε ανοιχτά τη Μαρία Αντωνά όσο βρισκόταν στο Survivor 2024. Ενώ η ίδια είχε απαντήσει πριν από λίγους μήνες, συγκεκριμένα στις 8/10, στις φήμες που τους ήθελαν πάλι χωρισμένους, εξαιτίας μιας ακόμη αναβολης του γάμου: «Με τον γάμο όλα καλά. Είμαστε στη φάση που αρχικά πήρε μία αναβολή λόγω του ότι είχαμε ένα θέμα υγείας από την οικογένεια του Άρη. Σε δεύτερο χρόνο έρχεται και αυτό. Δεν με αγχώνει να σου πω την αλήθεια.

Τους φίλους μου θέλω να περάσω καλά και να κάνω ένα πάρτι. Για εμένα αυτή είναι η σημασία του γάμου. Ακούστηκε ότι χωρίσαμε; Αλήθεια; Έχουν λυσσάξει. Με τον Άρη είμαστε αρκετά αγαπημένοι και σχεδόν έξι χρόνια μαζί. Οπότε η σχέση μας έχει περάσει και σε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας και σχέσης. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ καλά, περνάμε καλά. Καμία φορά λένε ότι όσα λιγότερα δείχνεις, τόσο καλά μπορεί και να περνάς».