Latest News

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ξύλο στη Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο - Τον μετέφεραν στο Τζάνειο


 Μία ημέρα μετά την άγρια επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, παρόμοιο περιστατικό στο Δήμο Νίκαιας έρχεται σήμερα στο φως... της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών Νίκαιας Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, ρίχνοντάς του μπουνιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος μετεφέρθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία για τις πρώτες βοήθειες. 

Οι δύο άνδρες φέρονται να ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις.

Ο δημοτικός σύμβουλος δεν έχει συλληφθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.


Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηπαυλίδης,  η επίθεση του δημοτικού συμβούλου ήταν αιφνιδιαστική και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. «Ήμασταν μαζεμένα 10 άτομα να καταθέσουμε κι αυτός μαζί και μου επιτέθηκε» ανέφερε αρχικά.

«Είχαμε μια αντέγκληση και ήρθε απροκάλυπτα και με χτύπησε. Με προκάλεσε και με απείλησε. Ήρθε και μου ”κόλλησε” το πρόσωπο του στο πρόσωπό μου και μου έριξε μια δυνατή κεφαλιά ξαφνικά. Μου άνοιξε η μύτη και ήρθα στο Τζάνειο γιατί είμαι και καρδιοπαθείς».

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ 

 

«Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπτεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς».