Latest News

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Της είπαν ότι πεθαίνει από καρκίνο και έκαναν χημειοθεραπείες- Τελικά ήταν υγιέστατη!


Μια μητέρα από το Τέξας των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι υπέμεινε επιθετικές χημειοθεραπείες και αποχαιρέτησε την οικογένειά της αφού της έδωσαν 15 μήνες ζωής - μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι δεν... είχε καρκίνο.

Στα τέλη του 2022, η Lisa Monk άρχισε να βιώνει πόνους στο στομάχι που υποπτευόταν ότι ήταν πέτρες στα νεφρά, έτσι πήγε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία.

Στο ραντεβού της, το τεστ έδειξε ότι είχε δύο πέτρες στα νεφρά, αλλά και μια μάζα στη σπλήνα της, η οποία αφαιρέθηκε τον Ιανουάριο του 2023.

Η μαμά των δύο παιδιών είπε ότι το όργανο στάλθηκε σε τρία διαφορετικά εργαστήρια παθολογίας προτού εξεταστεί σε ένα τέταρτο εργαστήριο, όπου ισχυρίζεται ότι βρέθηκε θετικό για μια επιθετική μορφή καρκίνου των αιμοφόρων αγγείων σύμφωνα με την The Sun.

ADVERTISEMENT

Η Monk, 39 ετών, είπε ότι της είπαν για την οριστική της διάγνωση με καρκίνο σε ένα ραντεβού για τσεκ-απ μετά από χειρουργική επέμβαση στον σπλήνα και ισχυρίστηκε ότι της έδωσαν 15 μήνες ζωής και μάλιστα αυτό ήταν το αισιόδοξο σενάριο.


Η Monk, η οποία εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας στο Τέξας, παραπέμφθηκε σε νοσοκομείο καρκίνου και, αφού παρακολούθησε το πρώτο της ραντεβού τον Μάρτιο του 2023, νοσηλεύτηκε αμέσως για να ξεκινήσει ο πρώτος γύρος με τις χημειοθεραπείες.

Αφού έχασε όλα της τα μαλλιά, η Monk υποβλήθηκε σε άλλον έναν γύρο πολύ επιθετικής χημειοθεραπείας, η οποία είπε ότι της άφησε πρόβλημα στο δέρμα και εμετούς.

Ωστόσο σε ένα ραντεβού ρουτίνας στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του ίδιου έτους, της είπαν ότι στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ καρκίνο και ότι η πρώτη αναφορά παθολογίας ήταν λάθος.

Έξαλλη που οι γιατροί της έδωσαν συγχαρητήρια αντί να ζητήσουν συγγνώμη για την υποτιθέμενη γκάφα τους, η Monk λέει ότι έχει μείνει χρεωμένη και με τα «μέσα της αρρωστημένα» από την περιττή χημειοθεραπεία.

«Αφού μου είπαν ότι δεν είχα καρκίνο, έπρεπε να περιμένω μερικές ημέρες και στη συνέχεια μου επιβεβαίωσαν ότι δεν ήταν καρκίνος μετά από συζήτηση με όλους τους γιατρούς. Στο τέλος, διαπίστωσαν ότι η σπλήνα μου επρόκειτο να υποστεί ρήξη, γι’ αυτό και είχε τη μάζα πάνω της. Ήταν απλώς δραστηριότητα των αιμοφόρων αγγείων και δεν υπήρχε καρκίνος σε αυτό», είπε η γυναίκα.