Latest News

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Missing Alert για 44χρονο Σέρβο που θα ταξίδευε από τον Πειραιά για Κω

 
Missing Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για 44χρονο Σέρβο που εξαφανίστηκε ενώ θα ταξίδευε από το λιμάνι του Πειραιά για το νησί... της Κω.

Ο Ράντοβαν Γιουράσικ όπως είναι το όνομα του 44χρονου Σέρβου εξαφανίστηκε την Δευτέρα (29/5) από την περιοχή του Πειραιά.

Μια ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή (28/5), ο Γιουράσικ είχε επιβιβαστεί σε λεωφορείο από την Σερβία προς την Αθήνα με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά καθώς τη Δευτέρα θα επιβιβαζόταν σε πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Κω.servos-missing

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 44χρονου την Τετάρτη (31/5) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.Ο Γιουράσικ έχει ύψος 1,75 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε κατά την εξαφάνισή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.