Latest News

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Χτύπησε την έγκυο σύζυγό του ενώ περίμεναν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο!

 Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώπιον επιβατών και υπαλλήλων...αεροπορικών εταιρειών. 

Το βράδυ της Τρίτης, ένας άνδρας άρχισε να χτυπά την σύζυγό του ενώπιον των παρευρισκομένων. Αμέσως μετά συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σήμερα οδηγείται στο αυτόφωρο. 

Περίπου στις 11:30 το βράδυ της Τρίτης, το ζευγάρι των Παλαιστινίων βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής, μαζί με άλλους επιβάτες, περιμένοντας να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.  

Κάποια στιγμή υπήρξε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι και ο άνδρας άρχισε να χτυπά βίαια τη σύζυγό του στο κεφάλι, προκαλώντας την αντίδραση επιβατών και υπαλλήλων του αεροδρομίου.

Το αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου ειδοποιήθηκε αμέσως και ο άνδρας συνελήφθη, λόγω αυτεπάγγελτης δίωξης της πράξης, ενώ η σύζυγός του δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την τιμωρία του, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Χθες, Τετάρτη, ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του συλληφθέντα ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος. Σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.