Latest News

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Μια δήλωση που άργησε 4 χρόνια...


Τέσσερα χρόνια άργησε η  δήλωση του κ. Νίκου Βλαχάκου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»,  ότι... αναστέλλεται η λειτουργία της παράταξης με τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής θητείας (12/2023).

Αυτό σχολιάζει ο συνδυασμός Πειραιάς για όλους, εξηγώντας και αυτό γιατί, ενώ είχε εμφανιστεί με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στις δημοτικές εκλογές του 2019, από την επόμενη των εκλογών προσχώρησε ανοικτά και απορροφήθηκε από την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» του νυν Δημάρχου.

΄΄ Υπήρχε, λοιπόν, εξαρχής τόσο μεγάλη προγραμματική σύγκλιση; Ήταν μια υποψηφιότητα τόση όση χρειάζονταν τα κομματικά ακροατήρια της Νέας Δημοκρατίας και ο συνδυασμός του κ. Γιάννη Μώραλη; Συνιστά αυτό το πολιτικό τέχνασμα μια αντίληψη για την αυτοδιοίκηση και τη λειτουργία της; Κερδίζει τους δημότες ή επιβεβαιώνει και επιβραβεύει κομματικούς και άλλους σχεδιασμούς;

Εμείς, η παράταξή μας «Πειραιάς για Όλους», πιστεύουμε σε καθαρά σχήματα και ξεκάθαρες δεσμεύσεις που δεν ξεχνιούνται την επόμενη μέρα των εκλογών. Πιστεύουμε σε δημοτικά σχήματα που έχουν σταθερές προγραμματικές θέσεις και διακριτό ρόλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι επιλογή που, τελικά, δεν βοηθά την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά ούτε και τους πολίτες, ανεξάρτητα από την κομματική τους προτίμηση.

Με τη σειρά μας, ευχόμαστε στον κ. Βλαχάκο -όπως εκείνος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μώραλη- καλή τύχη και όλα τα καλύτερα στα νέα καθήκοντα του από το αξίωμα του βουλευτή Α’ Πειραιά και Νησιών΄΄ . καταλήγει ο συνδυασμός Πειραιάς για όλους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου