Latest News

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026

Νότης Σφακιανάκης: Εγκατέλειψε τη βίλα στη Βάρκιζα κι έβαλαν πωλητήριο; – Η κόρη του απαντά για τα οικονομικά προβλήματα


 Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση γύρω από την πολυτελή κατοικία του Νότη Σφακιανάκη στη Βάρκιζα, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες.

Ενώ η έντονη παραφιλολογία ήθελε την οικογένεια του τραγουδιστή να βγάζει στο «σφυρί» το εντυπωσιακό ακίνητο λόγω υποτιθέμενων οικονομικών δυσκολιών, η πραγματικότητα αποδεικνύεται εντελώς διαφορετική.

Η κόρη του, Αφροδίτη Σφακιανάκη, μίλησε στον δημοσιογράφο Θάνος Βάγιο για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε την αλήθεια.

Όπως εξήγησε, η μονοκατοικία δεν πωλείται. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα συγκρότημα δύο κατοικιών: τη μεγάλη μονοκατοικία και μία διώροφη μεζονέτα, στην οποία διαμένει ο γιος του Νότη, Απόλλωνας, ο οποίος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει πράγματι αποχωρήσει από το μεγάλο σπίτι, όμως το ακίνητο παραμένει στην ιδιοκτησία της οικογένειας.

Παράλληλα, η Αφροδίτη Σφακιανάκη διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί οικονομικών προβλημάτων. Όπως σημείωσε, μπορεί ο πατέρας της να μην εισπράττει πλέον τα υψηλά νυχτοκάματα του παρελθόντος λόγω της αποχής του από τις πίστες, ταυτόχρονα όμως έχουν μειωθεί κατακόρυφα και οι καθημερινές του δαπάνες.

Η ίδια διατηρεί μεγάλο γυμναστήριο στα νότια προάστια και τόνισε πως οι σχέσεις στην οικογένεια παραμένουν εξαιρετικές, εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα αναληθή δημοσιεύματα που αναπαράγονται το τελευταίο διάστημα.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο