Latest News

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Γρηγόρης Ψαριανός: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΟΛΜΕ μετά τη χυδαία επίθεση

 Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η ΟΛΜΕ μετά τη χυδαία επίθεση του Γρηγόρη Ψαριανού στους καθηγητές με αφορμή το ζήτημα της... Τράπεζας Θεμάτων.

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης.

Η ΟΛΜΕ σημειώνει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Ψαριανός εκφράζει το μένος του εναντίον των καθηγητών.

«Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της», τονίζει η ΟΛΜΕ.

Θυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε τους καθηγητές «μεγάλα καθάρματα», «σκουλήκια», «αλήτες» και «αρχιμαφιόζους» που πρέπει να «πάνε σπίτι τους»,

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της».

Ανακοίνωση και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντίδραση στις δηλώσεις Ψαριανού υπάρχει και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι: «Έχουν περάσει ώρες από το υβριστικό παραλήρημα Ψαριανού κατά των καθηγητών και η ΝΔ κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει εδώ και τώρα τις δηλώσεις Ψαριανού, να τον πετάξει από τις λίστες της και να διαγραφεί από τη ΝΔ.

Διαφορετικά θα σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με τον Ψαριανό πως οι καθηγητές είναι «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι».