Latest News

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Σάρον Στόουν: «Έχασα τα μισά μου χρήματα» στην κατάρρευση της Silicon Valley Bank

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι έχασε τη «μισή» περιουσία της, κατά την κατάρρευση της τράπεζας ...Silicon Valley.

Η σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» ξέσπασε σε κλάματα καθώς έλαβε το Βραβείο Θάρρους κατά τη διάρκεια του έρανου του Γυναικείου Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο (WCRF) την Πέμπτη και είπε ότι χρειάστηκε «θάρρος» για να κάνει δωρεά δεδομένης της κατάρρευσης της τράπεζας.

«Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι επίσης θάρρος, γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Απλώς έχασα τα μισά μου χρήματα σε αυτό το τραπεζικό …πράγμα και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ», θέλοντας να δείξει πως παρά το γεγονός ότι έχασε πολλά χρήματα δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα φιλανθρωπικό γεγονός.

Αν και η Στόουν, 65 ετών, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το «τραπεζικό πράγμα» που προκάλεσε την απώλεια της περιουσίας της, η συναισθηματική της ομιλία ήρθε λίγο μετά την κατάρρευση της SVB και την αστάθεια του χρηματιστηρίου.

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής Προστασίας και Καινοτομίας της Καλιφόρνια έκλεισε ξαφνικά τη SVB την περασμένη εβδομάδα, λίγο αφότου η τράπεζα αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πλήγμα 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πώληση 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων ομολόγων της.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αργότερα διαβεβαίωσε τους Αμερικανούς ότι το «τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλές».

«Οι καταθέσεις σας θα είναι εκεί όταν τις χρειαστείτε», είπε.