Latest News

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Πέθανε ο ηθοποιός Λανς Ρέντικ - Ήταν πρωταγωνιστής των «The Wire» και «John Wick» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο ηθοποιός, Λανς Ρέντικ, γνωστός από τη σειρά του HBO, «The Wire» και την κινηματογραφική σειρά «John Wick», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία ...60 ετών.

Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά πηγές της αστυνομίας ενημέρωσαν το TMZ ότι φαίνεται να είναι «φυσικός θάνατος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πτώμα του ηθοποιού ανακαλύφθηκε στο σπίτι του στο Studio City της Καλιφόρνιας το πρωί της Παρασκευής (17/3).

Ο ξαφνικός θάνατός του έχει σοκάρει τους φίλους του κινηματογράφου, καθώς βρισκόταν στη μέση μιας περιοδείας για την ταινία «John Wick: Chapter 4», με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς.

Την Τετάρτη, ο Ρέντικ δημοσίευσε μια selfie με τα σκυλιά του, όπου φαινόταν να βρίσκεται στο σπίτι του, αλλά δεν αποκάλυψε γιατί έλειπε από την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας John Wick στη Νέα Υόρκη.

Ο Ρέντικ είχε επίσης επαναλαμβανόμενους ρόλους σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των «Fringe», «Bosch», «Oz» και «Lost».

Εκτός από την επιτυχία του στην τηλεόραση, ο Ρέντικ έπαιξε και στη μεγάλη οθόνη εκτός της σειράς «Wick», με συμμετοχές σε ταινίες όπως «Angel Has Fallen» και «Godzilla Vs. Kong».

Ο Ρέντικ ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βαλτιμόρη, απέκτησε πτυχίο μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ και πήρε το MFA του από το Yale.