Latest News

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ο Σαμ Νιλ πάσχει από καρκίνο: «Είμαι άρρωστος. Πιθανόν να πεθαίνω» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Σαμ Νιλ κυκλοφόρησε βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την μάχη που δίνει με... τον καρκίνο.

Ο 75χρονος ηθοποιός, που έγινε διάσημος μέσα από το κινηματογραφικό franchise «Jurassic Park», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως πληροφορήθηκε τη διάγνωση με αγγειοανοσοβλαστικό Τ-λέμφωμα τον προηγούμενο Μάρτιο, στη διάρκεια εκδηλώσεων για την προώθηση του «Jurassic World: Κυριαρχία».

Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, η οποία όμως δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, οπότε ακολούθησε στη συνέχεια αγωγή, την οποία θα πρέπει να λαμβάνει μηνιαίως για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Το θέμα είναι πως είμαι άρρωστος. Πιθανόν να πεθαίνω», γράφει στο πρώτο κεφάλαιο της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Did I ever tell you this?», που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σαμ Νιλ γεννήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία και ξεκίνησε την κινηματογραφική καριέρα του στη δεκαετία του 1970, ωστόσο ο ρόλος που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο ήταν εκείνος του παλαιοντολόγου δρ Άλαν Γκραντ στις κινηματογραφικές ταινίες «Jurassic Park».