Latest News

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Το απίστευτο βατερλώ ενός απερχόμενου στο Δήμο Πειραιά...


Σε βατερλώ εξελίχθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για τον απερχόμενο επικεφαλής της τοπικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ...έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής, αλλά δεν έχει παραιτηθεί από τη θέση του.

Ο τελευταίος αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, ο οποίος υποστήριζε ότι δέχτηκε συκοφαντικό χαρακτηρισμό για το πρόσφατο ατύχημα με τραυματισμό τεσσάρων μαθητών μετά από την πρωτοφανής  κατάρρευση τμήματος της σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. [Κανονικά από τη Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να του κάνουν... άγαλμα που κατάφερε με την στάση του να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση, αφού το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ασχολήθηκε με τις ευθύνες του πρωτοφανούς ατυχήματος, αλλά με τα άστοχα σχόλια του επερχόμενου επικεφαλής...]

Ο έχοντας την αντικειμενική πολιτική ευθύνη [sic] για το ατύχημα κατέθεσε μήνυση κατά του απερχόμενου επικεφαλής παράταξης για σχόλιο στο facebook και ο τελευταίος ζήτησε δημόσια συγνώμη, προφανώς κατόπιν συνενόησης για να μην τρέχει στα δικαστήρια, λέγοντας ότι παρασύρθηκε από τη...λειτουργία των σόσιαλ μίντια, σαν κάποιο ... ανώριμο 15χρονο.

Φανταστείτε, ο Κ. Καραμανλής που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη, να κατέθετε μήνυση εναντίον του Τσίπρα για κάποιο σχόλιο στο ίντερνετ και εκείνος να έβγαινε και να ζητούσε δημόσια συγνώμη.

 Μιλάμε για την απίστευτα πράγματα...


Όμως ο κατήφορος δεν σταμάτησε εδώ. 

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ τον κατηγόρησε για ''βιντεο-κλοπή'' από το ''Κανάλι Ένα'', επειδή έπαιρνε αποσπάματα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά από  WEB TV του Καναλιού Ένα και έβαζε πάνω το λογότυπο του συνδυασμού του. 

Αρχικώς αρνήθηκε ότι ο ίδιος έκανε βιντεο-κλοπή και επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι στη σελίδα του συνδυασμού της αντιπολίτευσης, μια στις τρεις αναρτήσεις προβάλλουν το ΄΄Κανάλι Ένα'' χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο νιώθει τέτοια υποχρέωση να διαφημίζει το δημοτικό ραδιόφωνο.

Εκείνη τη στιγμή, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και άρχισαν να προβάλλονται εικόνες από παλαιότερα βίντεο στο youtube με το λογότυπο του συνδυασμού, ακυρώνοντας τα λεγόμενα του απερχόμενου  επικεφαλής, τον οποίο φαίνεται πως ήθελαν να το κάνουν ρόμπα.. 

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο  στη φωτογραφία...



Λίγα λεπτά αργότερα, ο τελευταίος  παραδέχτηκε ότι έχει γίνει βιντεο- κλοπή και υποσχέθηκε θα το διορθώσει το λάθος του. 

Μιλάμε για απίστευτο βατερλώ ενός απερχόμενου...