Latest News

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μήνυση και αγωγή στον Γιώργο Λιάνη μετά τις δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

 Νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάνη στρέφεται ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη...Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε για την μήνυση και την αγωγή που αναμένεται να καταθέσει ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί πολύ συγκροτημένο με πολλά ταλέντα και μόρφωση. Έχει μία αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του, γιατί εκείνη υπήρξε μητέρα και πατέρας μαζί στα παιδικά του χρόνια. Η ανάμνησή της τον συνοδεύει. Μας πήρε μία ημέρα τηλέφωνο, τον συνεργάτη μου τον κ. Γιάννη Παπαριστείδη, κι εξέφρασε μία τεράστια λύπη, ήταν συντετριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κ. Λιάνη. Αισθανόταν πολλή συντριβή και δεν υπερβάλλω. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την σχέση που έχει ένα παιδί με την μητέρα του και τον πατέρα του. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος. Επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης» είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς. Πιστεύουμε ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις να κινηθεί νομικά» είπε ο δικηγόρος.