Latest News

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Αμαλιάδα - Συνελήφθη ο παππούς του ανήλικου που πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του - Στο χειρουργείο η 10χρονη

 Συνελήφθη ο παππούς του 14χρονου που φέρεται να πυροβόλησε κατά λάθος την  10χρονη αδερφή του με καραμπίνα ...

στην Αμαλιάδα.

Ο παππούς συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη των παιδιών, καθώς εκείνα ήταν στο σπίτι του και έπαιζαν, όταν ο 14χρονος πήρε την καραμπίνα και έγινε το ατύχημα.


Στο χειρουργείο η 10χρονη

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αρχικά το κοριτσάκι που έχει τραύμα στο μηρό μεταφέρθηκε στη Ν.Μ. Αμαλιάδας και έπειτα διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία της Αστυνομίας.

Το κορίτσι, έχει διαμπερές τραύμα, το οποίο κρίνεται σοβαρό από τους γιατρούς και μπήκε στο χειρουργείο, για να υποβληθεί σε επέμβαση συντριπτικού κατάγματος μηριαίου οστού, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα της.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε στο σπίτι του παππού των παιδιών, σήμερα το πρωί στον Αγ. Ιωάννη της Αμαλιάδας.

Τα παιδιά έπαιζαν, σε ένα παρκάκι, όταν ο 14χρονος βρήκε μέσα στο σπίτι, το κυνηγετικό όπλο του παππού τους. Χωρίς να γίνει αντιληπτός, βγήκε έξω και πάνω στο παιχνίδι πυροβόλησε την αδερφή του στον μηρό καθώς, το όπλο ήταν γεμάτο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός ότι ο 14χρονος δεν μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα, αποσόβησε τα χειρότερα και έτσι τα σκάγια από τον πυροβολισμό βρήκαν το κορίτσι στο πόδι.