Latest News

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: «Τσακωθήκαμε όπως συνήθως και τη σκότωσα» - Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 54χρονης

 
Τις δραματικές τελευταίες στιγμές της 54χρονης στη Νίκαια, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του 50χρονου συζύγου της, που την κακοποιούσε για χρόνια... αποκαλύπτει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής στη νεκροψία του κάνει λόγο για στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της 54χρονης, εκχυμώσεις συμβατές με τα δάχτυλα του δράστη στον λαιμό της. Επίσης, το θύμα έφερε εκχύμωση στο άνω βλέφαρο του αριστερού ματιού.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου»

Η γυναικοκτονία αποκαλύφθηκε όταν στις 05:20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο δράστης κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Όταν, στη συνέχεια, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον ρώτησαν «γιατί το έκανες;» ο 50χρονος φέρεται, να απάντησε «τσακωθήκαμε όπως συνήθως και τη σκότωσα».

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του δράματος στη Νίκαια βρήκαν τον 50χρονο να τους περιμένει να τον συλλάβουν. Καθόταν στον καναπέ, ακριβώς δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του.

Λίγο μετα τη σύλληψή του, έπαθε κρίση επιληψίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορία και συγκεκριμένα αυτής της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε μια ανήλικη κόρη που αναζητά η αστυνομία.

Χρόνια κακοποίηση

Την ίδια ώρα, γείτονες περιγράφουν συστηματική κακοποίηση του θύματος από τον δράστη ο οποίος είχε συλληφθεί το 2017 και 2019 για ενδοικογενειακή βία.

«Μέθαγε, την χτύπαγε, μετά καλούσε ασθενοφόρο, μετά την ξαναχτύπαγε» αναφέρουν οι μαρτυρίες.