Latest News

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Δυο φωτογραφίες με λίγα δευτερόλεπτα διαφορά – Η ανάρτηση που έγινε viral [ΕΙΚΟΝΑ]

 Αν επηρεάζεσαι από την εικόνα σε social media και περιοδικά, τότε η 26χρονη Anjuli έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα ...για σένα. 

Η γυμνάστρια θέλησε να αναδείξει το πρόβλημα της διατροφής που απασχολεί, ομολογουμένως, πολύ κόσμο.

«Αυτό δεν είναι μια φωτογραφία του πριν και του μετά» ήταν το σχόλιο συνόδευε δύο φωτογραφίες της που είχε δημοσιεύσει δίπλα δίπλα. Και οι δύο φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί με διαφορά λίγων δευτερολέπτων. Και όμως το σώμα της έμοιαζε πολύ διαφορετικό.

Σκοπός της να αναδείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που συγκρίνουν τον εαυτό τους με τα σώματα που βλέπουν σε social media και περιοδικά.

Ώρα να ξεχάσεις τις γρήγορες λύσεις

«Δεν θα με εξέπληττε αν τυχαίες εταιρείες συμπληρωμάτων χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα. Αυτό συμβαίνει συνέχεια.

Οι εταιρείες εκμεταλλεύονται ανθρώπους που ψάχνουν απεγνωσμένα για μια γρήγορη λύση, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι απλώς ξεφούσκωμα και μετά ρούφηγμα», σημειώνει στην ανάρτησή της.

Εξήγησε ότι συχνά δέχεται μηνύματα που τη ρωτούν για γρήγορες λύσεις αδυνατίσματος και πώς να σταματήσουν να έχουν δίπλες στην κοιλιά όταν σκύβουν, πράγμα το οποίο είναι, όπως αναφέρει, φυσιολογικό.

Σε κάθε περίπτωση, όπως σημειώνει, για να χάσεις λίπος από οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου, θα πρέπει να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες από όσες χρειάζεται το σώμα σου.

«Και όχι, οι υδατάνθρακες δεν είναι εχθρός. Μπορείς να φας ψωμί και ζυμαρικά. Αρκεί, όπως επισημαίνει, να υπάρχει μέτρο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα περιοδικά δεν είναι η πραγματική ζωή. Ποτέ δεν θα δείτε το 100% της ζωής κάποιου στο διαδίκτυο.

Επικεντρωθείτε σε εσάς. Μην προσπαθείτε να αντιγράψετε δίαιτες ή να σπαταλήσετε χρήματα σε αποτοξίνωση με χυμούς. Απλά βάλτε ένα σχέδιο σε εφαρμογή και τηρήστε το.

Εμπιστευτείτε τον προπονητή σας και τη διαδικασία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας!», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.