Latest News

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη

 Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας...στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για 26χρονο, αλβανικής καταγωγής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σεσημασμένο άνδρα, που είχε συλληφθεί παλιότερα με μεγάλη ποσότητα χασίς και ήταν ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό, ενώ εξετάζεται και η εκδοχή στο ίδιο όχημα να επέβαινε και τρίτο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθη μια 19χρονη, που επέβαινε στο ίδιο όχημα και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πώς έγινε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Το τροχαίο σημειώθηκε , την περασμένη Τρίτη, όταν η 21χρονη φοιτήτρια παρασύρθηκε από όχημα στην Εγνατία οδό. Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο και το θύμα, έχοντας χτυπήσει δύο φορές την νεαρή.

Ώρες αργότερα εντοπίστηκε το όχημα, χωρίς τις πινακίδες του. Μάρτυρες του τροχαίου είχαν κρατήσει, όμως, τις πινακίδες, με αποτέλεσμα οι αρχές να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα δεν άνηκε στον 26χρονο, άλλα σε έναν 44χρονο ο οποίος εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Τροχαία, όπου και ισχυρίστηκε ότι ήθελε να πουλήσει το ΙΧ στον νεαρό και του το έδωσε για βόλτα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο:

Εξιχνιάστηκε έπειτα από επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού και 19χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη χθες (23-11-2022).

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της 22-11-2022 στο κέντρο της πόλης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονη ημεδαπή, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται.

Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.