Latest News

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Revenge porn: Φυλάκιση με αναστολή σε 39χρονο- Ανέβασε σε πορνογραφικό site βίντεο της πρώην συντρόφου του

 Άλλη μία υπόθεση revenge porn έφτασε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενο έναν 39χρονο, που κάθισε στο εδώλιο επειδή ανέβασε σε πορνογραφική ιστοσελίδα βίντεο με προσωπικές στιγμές της 29χρονης πρώην ...συντρόφου του. 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, που εκδίκασε αυτή την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, με τριετή αναστολή, καθώς τον έκρινε ένοχο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η 29χρονη κατήγγειλε ότι ανακάλυψε το επίμαχο υλικό τον Δεκέμβριο του 2018, όταν την ενημέρωσε πρόσωπο από το περιβάλλον της. Λίγο καιρό νωρίτερα είχε χωρίσει με τον 39χρονο σήμερα κατηγορούμενο, έπειτα από σχέση πέντε ετών. 

Στη δίκη, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, η 29χρονο φέρεται να κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος κατέχει ακόμη και τώρα υλικό, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και αρνείται να της το δώσει.

Στην απολογία του, ο 39χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι το υλικό παρήχθη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και πως όλα έγιναν κοινή συναινέσει. Ο 39χρονος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.