Latest News

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη στα Χανιά: Σουηδή τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό και ξυλοδαρμό της από δύο άτομα [ΒΙΝΤΕΟ]

 Τον ομαδικό βιασμό, αλλά και τον ξυλοδαρμό της κατήγγειλε 21χρονη Σουηδή τουρίστρια... στα Χανιά. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε μπαρ των Χανίων όπου και γνωρίστηκαν με παρέα νεαρών. 

Στο τέλος της βραδιάς, οι νεαροί προσφέρθηκαν να πάνε τις κοπέλες στο κατάλυμα όπου διέμεναν. Η μία έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με τρία άτομα, ενώ ένα τέταρτο ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αυτοκίνητο σταμάτησε σε ερημική τοποθεσία του Πλατανιά όπου οι δύο τη βίασαν. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δράστες να την ξυλοκοπήσει. 

Στη συνέχεια, οι δύο Χανιώτες, 19 και 22 χρόνων, έφυγαν, εγκαταλείποντας το θύμα τους που βρήκε τη δύναμη να τηλεφωνήσει στη φίλη της. 

Η 21χρονη κατήγγειλε το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Πλατανιά, με την υπόθεση να αναλαμβάνει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων. 

Ήδη, έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο Κρητικοί και έχει συλληφθεί ο 22χρονος ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας.