Latest News

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Προσοχή με το Fuel Pass 2: Αυτό το λάθος καθυστερεί την πληρωμή του!


Τι πρέπει να προσέχουν οι δικαιούχοι για να μην χάσουν την επιδότηση... 

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα και η αναστάτωση που προκαλεί-ειδικά τις τελευταίες ημέρες- η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το επίδομα καυσίμων.

Μπορεί ήδη κάποιοι δικαιούχοι να έχουν δει στους τραπεζικούς λογαριασμούς και στο κινητό τους την επιδότηση από το Fuel Pass 2, ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα από μια μερίδα πολιτών που δεν έχει δει ακόμα τα χρήματα -αν και δικαιούχοι-, καθώς το σύστημα όπως καταγγέλλουν σε πολλές περιπτώσεις τους μπερδεύει. Μία από τις βασικές αιτίες που καθυστερεί την πληρωμή του επιδόματος, αποτελεί η λάθος συμπλήρωση του IBAN από τον δικαιούχο στο vouchers.gov.gr.

Παράλληλα, αναφορικά με την ψηφιακή κάρτα, πολλοί είναι και εκείνοι που δεν γνωρίζουν αν διαθέτουν την τεχνολογία NFC που είναι απαραίτητη για την εξαργύρωση του επιδόματος. Δυστυχώς, το οικονομικό επιτελείο δεν προέβλεψε ότι μπορεί ένας άνθρωπος που δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας να μπερδευτεί, και έτσι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή της πληρωμής από ψηφιακή κάρτα σε τραπεζικό λογαριασμό, παρά μόνο διόρθωση.