Latest News

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

«Γάμος α λα Ελληνικά 3»: Πώς έγινε το ατύχημα με τα ταχύπλοα στα γυρίσματα – Οι εκτιμήσεις του Λιμενικού [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Ένα εντυπωσιακό πλάνο που θέλησαν να γυρίσουν οι συντελεστές της ταινίας «Γάμος α λα Ελληνικά 3» και οι κακοί υπολογισμοί ταχύτητας και απόστασης φαίνεται ότι ευθύνονται για τη σύγκρουση των δύο ταχύπλοων που... σημειώθηκε νωρίτερα στην Ανάβυσσο.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να ανατραπεί το ένα ταχύπλοο και 8 άτομα να βρεθούν στη θάλασσα.

Όπως προκύπτει, τα δύο ταχύπλοα, στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα (8 ηθοποιοί και 8 τεχνικοί) και συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος α λα Ελληνικά 3», ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να γυρίσουν ένα εντυπωσιακό πλάνο.

Ο κακός υπολογισμός όμως, όσον αφορά στη ταχύτητα και στην απόσταση που είχαν μεταξύ τους, είχε ως αποτέλεσμα το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί να προσκρούσει στο πίσω δεξί τμήμα του σκάφους που μετέφερε τους τεχνικούς, με αποτέλεσμα το τελευταίο να ανατραπεί και οι οκτώ επιβαίνοντες να καταλήξουν στη θάλασσα.


Σκάφη ασφαλείας της παραγωγής που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν και περισυνέλλεξαν τους τεχνικούς μεταφέροντας τους στη ξηρά. Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι ηθοποιοί δεν υπέστη σημαντική ζημιά και επέστρεψε στο λιμάνι.


Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό, από το περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ τα υπόλοιπα επτά άτομα που επέβαιναν στο σκάφος που ανετράπη πρόκειται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.