Latest News

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Τραγωδία στα Μάταλα: Τουρίστας έπεσε από τις σπηλιές και σκοτώθηκε

 Άναυδοι έμειναν δεκάδες λουόμενοι στην φημισμένη παραλία με τις σπηλιές στα Μάταλα της Κρήτης, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ανείπωτη τραγωδία, όταν ένας νεαρός τουρίστας έπεσε από τον γκρεμό ...

μπροστά στα μάτια τους και σκοτώθηκε ακαριαία.

Το τραγικό αυτό περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι, με τον ηλικίας περίπου 30 ετών τουρίστα, πιθανόν αυστριακής καταγωγής, να χάνει αναπάντεχα τη ζωή του, καθώς -κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες- γκρεμοτσακίστηκε στην πλαγιά με τις σπηλιές, όπου αυτόν τον καιρό βρίσκονται αρκετοί κατασκηνωτές.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους από το ΠΚ Μοιρών, που ανέσυραν το άψυχο σώμα του άτυχου 30χρονου από δύσβατο σημείο, πάνω από την παραλία των Ματάλων. Στη συνέχεια, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μην μπορούν, πλέον, να τού προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια, καθώς είχε ήδη καταλήξει από την πτώση του επάνω στα κοφτερά βράχια.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία έπαθαν σοκ, όταν τον είδαν να πέφτει στο κενό. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, διερευνώνται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.