Latest News

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

H Adele επέστρεψε και δεν θα την αναγνωρίσετε – Πώς έχασε 43 κιλά! [ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Η Adele επέστρεψε μονοπωλώντας τα εξώφυλλα της αμερικανικής αλλά και της βρετανικής έκδοσης της Vogue και πραγματικά δε θα... την αναγνωρίσετε.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ξανακάνει την εμφάνισή της στη μουσική σκηνή έξι χρόνια μετά το άλμπουμ «25» το οποίο σάρωσε τα μουσικά βραβεία.

Η νέα της δουλειά είναι το «30», με το νέο της single «Easy on me» να αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου, ενώ δημοσίευσε ήδη ένα απόσπασμα στο Instagram.

Η εμφανώς ανανεωμένη και σχεδόν… αγνώριστη Adele μίλησε στη Vogue για όλα: Από τη δίαιτα και τη γυμναστική που τη μεταμόρφωσαν, μέχρι το διαζύγιό της και το άγχος που βιώνει.

Η 33χρονη καλλιτέχνιδα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά, δίπλα στον σύντροφό της, Rich Paul.

Το διπλό εξώφυλλο στη Vogue

Ο φακός του Steven Meisel απαθανάτισε την Adele για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue Νοεμβρίου με ένα κίτρινο φόρεμα που τονίζει το μπούστο της.

Στο «παράλληλο» εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue φορά ένα τεράστιο πράσινο φόρεμα, και, όπως είπε, ένιωσε ότι εξαφανιζόταν στο φακό της κάμερας.

Η Adele είπε χαρακτηριστικά ότι πλέον: «Ξέρω τι θέλω. Και αλήθεια ξέρω τι δεν θέλω», ενώ μιλώντας για το διαζύγιό της εξέφρασε την ελπίδα το νέο της άλμπουμ να βοηθήσει τον γιο της, Angelo, να καταλάβει τι συνέβη στη σχέση των γονιών του.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να μιλήσει στον γιο τους για το χωρισμό των γονιών του, προκαλώντας της τόσο πολύ άγχος που η θεραπεύτρια της πρότεινε να ηχογραφήσει τον εαυτό της να μιλάει στον Angelo για να θυμάται όσα είχαν ειπωθεί.

«Όταν ήμουν 30, όλη μου η ζωή κατέρρευσε και δεν είχα καμία προειδοποίηση για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξάρτηση από τη γυμναστική και η εντυπωσιακή αλλαγή

Μιλώντας για την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της, η διάσημη καλλιτέχνιδα αποκάλυψε ότι τη βοήθησε η γυμναστική, που είχε ξεκινήσει για να αντιμετωπίσει το άγχος της.

«Εξαιτίας του άγχους μου, ένιωθα καλύτερα όταν γυμναζόμουν. Ποτέ δεν το έκανα για να χάσω βάρος. Το έκανα για να δυναμώσω και να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου χωρίς το κινητό μου. Άρχισα να εξαρτώμαι από τη γυμναστική. Γυμνάζομαι 2 ή 3 φορές τη μέρα. Κάνω βάρη το πρωί, περπάτημα ή μποξ το απόγευμα και cardio το βράδυ. Όταν το ξεκίνησα ήμουν βασικά άνεργη. Επιπλέον το κάνω με γυμναστές κάτι που δεν είναι εφικτό για πολύ κόσμο», τόνισε.