Latest News

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ευγενία Σαμαρά: Ο «Σασμός», η αγχώδης μητέρα της και η… «απαγωγή»


 Η «Στέλλα» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη του ...Κωστή Μαραβέγια.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δυνατά» το βράδυ της Παρασκευής, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει σπουδάσει γεωπόνος, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ένα «ξεχωριστό περιστατικό» από τα σχολικά της χρόνια με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

Η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε πως τα τελευταία 8 χρόνια έχει μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενώ οι σπουδές της ήταν στο αντικείμενο της Γεωπονικής.

Το ξέρεις ότι είμαι γεωπόνος; Έχω πάει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχω κάνει όλα τα μαθήματα, είναι 5 χρόνια η σχολή και δεν ασχολήθηκα ποτέ” σημείωσε.

Με αγχώνει πάρα πολύ ο χρόνος. Μου καταδυναστεύει τη ζωή. Στον έρωτα και στις διακοπές αισθάνομαι πως σβήνει το ρολόι” ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με μια μητέρα που είναι αγχώδης. Όταν ήμασταν μικρή, για αρκετό καιρό, στην πρώτη δημοτικού, ακολουθούσε από πίσω το λεωφορείο στις 7 το πρωί, με το αμάξι της, ώσπου κάποια στιγμή ο οδηγός σταμάτησε, άνοιξε την πόρτα και τη ρώτησε, “Κυρία μου θέλετε να απαγάγετε κάποιο παιδάκι;…”.

Απάντησε “όχι είμαι η μαμά της Ευγενίας και θέλω να δω πώς οδηγάτε”. Πήγε να ελέγξει. Αυτό το έμαθα πριν από κάποια χρόνια, εγώ δεν το είχα καταλάβει» εξήγησε η Ευγενία Σαμαρά.