Latest News

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΛΠ - COSCO: Μια αργομισθία για ρόλο γλάστρας


Ελάχιστοι είναι όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά αν ο Δήμαρχος Πειραιά εξακολουθεί να συμμετέχει ή όχι στο Δ.Σ. της... ΟΛΠ ΑΕ.

Η νέα σύμβαση παραχώρησης του υπολοίπου 16% των μετοχών μεταξύ Cosco και Ελληνικού Δημοσίου αφαιρεί από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ τη θέση που κατείχε ως τώρα ο Δήμαρχος Πειραιά.

Ο ίδιος δεν έχει βγει δημόσια να δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει να συνεχίσει να κατέχει θέση στο νέο Δ.Σ. της ΟΛΠ ΑΕ, αν δεν αποκλείεται να έχουν γίνει συζητήσεις στο παρασκήνιο.

Το παράδοξο

   Εκείνοι που φαίνεται να κόπτονται περισσότερο για τη συμμετοχή του Δημάρχου Πειραιά στον ΔΣ της ΟΛΠ είναι ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πειραιά. Στο παρελθόν είχε ζητήσει να παραιτηθεί, επειδή, όπως τον κατηγορούσαν, απλώς έπαιρνε το παχυλό μισθό του -περί τα 4.000 το μήνα- χωρίς να έχει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στις αποφάσεις του Οργανισμού- ούτε καν ενημέρωση - για τα σχέδια των κινέζων στην πόλη με μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Δηλαδή, αυτοί  υποτίθεται πως θέλουν - λέει- τώρα να συνεχίσει να είναι ο Δήμαρχος Πειραιά στο Δ.Σ. της ΟΛΠ ΑΕ, ενώ  θεωρούσαν, με απλά λόγια, την παρουσία του μια καλοπληρωμένη αργομισθία για ένα διακοσμητικό ρόλο τύπου γλάστρας που δεν είχε να προσφέρει τίποτα στην πόλη...

@ Καλά θα τρελαθούμε εντελώς...