Latest News

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Κρήτη: Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών [ΕΙΚΟΝΕΣ]


 Τα στοιχεία του 35χρονου από την Κρήτη, που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων ...έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, που είχε προσεγγίσει μέσω μηνυμάτων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πρόκειται για τον ΒΕΣΤΑΚΗ Αντώνιο του Αντωνίου, γεννηθέντα την 18-7-1986.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και να εξακριβωθεί η συμμετοχή του ανωτέρω κατηγορουμένου σε έτερες περιπτώσεις αξιόποινων πράξεων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2822023333 του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και 2821025827 του Τμήματος Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Ο 35χρονος απολογήθηκε χθες, κατηγορούμενος για οκτώ αδικήματα, όπως αυτά του βιασμού, της αποπλάνησης, της παραγωγής και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση.

 

Επίσης, στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση.

 

Ο 35χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσελκύοντας ανήλικα κορίτσια από διάφορες περιοχές της Κρήτης.

 

Κατά την απολογία του φέρεται να μην αποδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού και της αποπλάνησης.

 

Κρήτη: Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών [ΕΙΚΟΝΕΣ]
ELAS

 

Κρήτη: Αυτός είναι ο 35χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών [ΕΙΚΟΝΕΣ]
ELAS