Latest News

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΣΟΚ: 10χρονος πνίγηκε σε ποτάμι για να σώσει την μικρή αδερφή του (EIKONA)


 Ένα 10χρονος, που συγγενείς χαρακτήρισαν ευγενικό και ανιδιοτελή, πέθανε όταν πήδηξε σε ποτάμι της Νότιας Ντακότα για να σώσει την ζωή της 5χρονης αδερφής του...

 

Ο Ricky Lee Sneve βούτηξε στα νερά του ποταμού Big Sioux για να βοηθήσει την αδερφή του, που έπεσε μέσα, σύμφωνα με σελίδα στο GoFundMe, την οποία έφτιαξε ο θείος του. 

 

Η μητέρα του, Nicole Eufers, είπε ότι ο γιος της βρισκόταν στο ποτάμι με τον πατέρα και τα αδέρφια του όταν κάποιοι από αυτούς έπεσαν στο νερό. «Ο μπαμπάς πήδηξε μέσα για δυο από αυτά, και ο Ricky πήδηξε για να σώσει την αδερφή του, Chevelle», ανέφερε. 

 

 

Το 10χρονο αγόρι κατάφερε να βγάλει ασφαλή την Chevelle στην ακτή, αλλά εξαφανίστηκε κάτω από το νερό αμέσως μετά, και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια. Η μητέρα είπε ότι ο Ricky «έσωσε την ζωή της αδερφής του». 

 

«Ο Ricky Lee ήταν ένα πανέξυπνο αγόρι που αγαπούσε την οικογένειά του και ένας περιπετειώδης πιτσιρίκος», έγραψε ο θείος του στο GoFundMe, όπου μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια. «Θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει την μαμά ή οποιονδήποτε σε κάτι τέτοιο, χωρίς καν να του ζητηθεί. έδωσε την ζωή του προσπαθώντας να κάνει αυτό που νόμιζε καλύτερο», πρόσθεσε. 

 

Νότια Ντακότα: 10χρονος πνίγηκε σε ποτάμι για να σώσει την μικρή αδερφή του

 

Ο πατέρας του, Chad Sneve, είπε πως ο γιος του ήταν ο τύπος αγοριού που θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε. «Ήταν έξυπνος, αφοσιωμένος και προσεκτικός. Γενναιόδωρος, ευγενικός και ξεχωριστός σε βαθμό που δεν μπορώ καν να εξηγήσω», σημείωσε. 

 

Η μητέρα του, Nicole, που χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τον Ricky «καλύτερο φίλο» της και είναι ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της, είπε ότι ο γιος της λάτρευε το ψάρεμα, να βοηθάει στις δουλειές τον μπαμπά του και εκείνη στο μαγείρεμα. «Ήταν τα πάντα για μένα και άγγιζε όποιον συναντούσε. Μου έμαθε πώς να αγαπώ και να εκτιμώ την ζωή», σχολίασε.