Latest News

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΔΗΡΑΠ: Ακούμε "Κανάλι Ένα" στο ασανσέρ που συναντιόμαστε! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το "Κανάλι Ένα" σαρώνει στην ακροαματικότητα στα ασανσέρ του Δημαρχείου της Κοραή! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Προτάσεις-π@παριές για το "Κανάλι 1"

Η επική αυτή ατάκα του Reportaz Net ακούστηκε τώρα ξανά από την ίδια τη Διοίκηση της ΔΗΡΑΠ, με αφορμή  έρευνα για την ακροαματικότητα στο "Κανάλι Ένα" που έφερε ξαφνικά στα προ ημερησίας θέματα στην χθεσινή τηλε- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. 

Ποιοι (δεν) ακούν το "Κανάλι 1"

 Φυσικά η φράση δεν ανήκει σε υποψήφιο δήμαρχο του 2019 που την χρησιμοποίησε προεκλογικά, όταν του την μετέφεραν προφανώς κάποιοι παλαιοί αναγνώστες του Reportaz Net   που την είχε καθιερώσει με αλλεπάλληλες αναρτήσεις από την εποχή της δημαρχίας του Παναγιώτη Φασούλα και στη συνέχεια στη θητεία του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Γιατί κάνει βουτιές τα Σαββατοκύριακα

Το Reportaz Net ήταν το πρώτο που τόλμησε να μπει την αλήθεια για την ακροαματικότητα όταν έβγαιναν διάφορα στελέχη της ΔΗΡΑΠ παραμύθιαζαν τους δημότες υποστηρίζοντας ψευδώς ότι ανεβάζουν τον αριθμό των ακροατών του δημοτικού ραδιοφώνου κατόπιν δικών τους ενεργειών. 

Ο δήμαρχος, τα ασανσέρ και το "Κανάλι 1"

Σίγουρα το ανέκδοτο με τους ακροατές του "Καναλιού Ένα" στο ασανσέρ δεν είναι καινούριο, αλλά φαίνεται ότι συνεχίζει να βγάζει μπόλικο γέλιο στο Δήμο Πειραιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΠΙΚΟ (Μιλάμε για πολύ γέλιο)



@Οι αναρτήσεις για τους ακροατές του Κ1 στα ασανσέρ του Δημαρχείου είναι ενδεικτικές και  μάλλον είναι καιρός  να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά που αναμένεται να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα ...