Latest News

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Έρευνα -κόλαφος για την ακροαματικότητα στο "Κανάλι Ένα"

 


Κόλαφος αποτελεί έρευνα για την ακροαματικότητα στο "Κανάλι Ένα", επιβεβαιώνοντας το Reportaz Net το οποίο... ασκούσε κριτική  στις εκατστοτε Διοικήσεις της ΔΗΡΑΠ του Δήμου Πειραιά, όταν παραμύθιασαν τους δημότες  υποστηρίζοντας ότι ολοένα και περισσότεροι ακροατές ακούνε το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης. 

Τα στοιχεία της έρευνας  παρουσίασε η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλε- συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με την έρευνα σε συνολικό δείγμα 38.427 άτομα,  μόλις  33 δήλωσαν ότι έχουν ακούσει το Κανάλι Ένα μέσα στους τελευταίους 10 μήνες!

Ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνολικά 4.760 ερωτηθέντες μόλις δέκα (10) δήλωσαν ότι έχουν ακούσει το Κανάλι Ένα, ενώ στο Δήμο Πειραιά στην έδρα του Δημοτικού Ραδιοφώνου, ρωτήθηκαν  2.087 άτομα και είπαν πως έχουν ακούσει το Κανάλι Ένα μόλις τρεις (3) ακροατές!

Αξιοσημείωντο είναι ότι ήταν τόσο χαμηλός ο αριθμός ( 33 σε σύνολο 38.427 δείγματος) όσων δήλωσαν ότι ακούν το "Κανάλι Ένα" ώστε οι ερευνητές σήκωσαν τα χέρια ψηλά και δεν μπορούσαν να αναλύσουν τα ποιοτικά χαρακτηστικά για το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά!

Η έρευνα έγινε με την μέθοδο της επόμενης μέρες, δηλαδή οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να παραστούν την επόμενη μέρα προκειμένου να απαντήσουν σε 80 ερωτήσεις των ερευνητών. 

 Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκαλύπτουν την αλήθεια που εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία προσπαθούσαν να κρύψουν κάτω από το χαλί οι διοικήσεις της ΔΗΡΑΠ και οι δημοτικές αρχές Πειραιά... 

@ Δηλαδή, το Κανάλι Ένα ακούν  σχεδόν όσοι χωρούν στα ασανσέρ του Δήμου Πειραιά που παίζουν το  δημοτικό ραδιόφωνο...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΔΗΡΑΠ: Ακούμε "Κανάλι Ένα" στο ασανσέρ που συναντιόμαστε! (ΒΙΝΤΕΟ)