Latest News

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

To Twitter «γλεντάει»: Motocross η Μαρέβα- Ποδήλατο ο Μητσοτάκης (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ)


Διαστάσεις πρωτοφανούς σκανδάλου παίρνει η περιβόητη πλέον βόλτα του Kυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβα στην Πάρνηθα,  ενώ η χώρα θρηνεί καθημερινά εκατόμβες νεκρών από τον...

κορωνοϊό.

Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αλαζονείας και αδιαφορίας για την τραγωδία που περνά η χώρα, το πρωθυπουργικό ζεύγος, παραβιάζει κατάφωρα κάθε μέτρο προστασίας και κάθε απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων και βρέθηκε στην Πάρνηθα για να κάνει ποδήλατο και ευκαιρίας δοθείσης… μοτοκρός!


«Είναι ανθρώπινος ο Μητσοτάκης», λέει ο Πέτσας

Στο μεταξύ, με καθυστέρηση πολλών ωρών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε τελικά ότι η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη, τραβήχτηκε πράγματι στην Πάρνηθα στις 29 Νοεμβρίου την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό.

Μιλώντας σε προστατευμένο περιβάλλον στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο Στέλιος Πέτσας προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο και υποστήριξε ότι κατηγορούν τον πρωθυπουργό γιατί είναι ανθρώπινος και δεν θα αρνηθεί ποτέ να μιλήσει ή να φωτογραφηθεί σε κάποιον.

Φυσικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν είπε κουβέντα για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός και εμπνευστής της «ατομικής ευθύνης» αποκλειστικά των πολιτών, για τη μη τήρηση των μέτρων, την έκρηξη των κρουσμάτων και την ασφυξία στο ΕΣΥ, πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο.

Και επειδή είναι «ανθρώπινος» και δεν χαλάει χατίρι, φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα αγκαλιά με πέντε άγνωστά του άτομα επίσης χωρίς μάσκα κατά παράβαση των υγειονομικών κανόνων και των περιοριστικών μέτρων.

Μάλιστα, σε μια έκρηξη άκρατου λαϊκισμού και προπαγάνδας έκανε και μια αήθη σύγκριση λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα και παίρνει ένα τσουρέκι», κάνοντας σύγκριση με τις ολιγοήμερες διακοπές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πριν από ενάμιση χρόνο και την τραγική εικόνα ενός πρωθυπουργού που την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται σκληρά παραβιάζει τα υγειονομικά μέτρα για να φωτογραφηθεί με αγνώστους που κάνουν μότο κρος στην Πάρνηθα.

Μάλλον για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν υπάρχει πανδημία, δεν υπάρχει πόλεμος, δεν υπάρχουν υγειονομικοί κανόνες. Και εννοείται ότι για όλα φταίει ο Αλέξης Τσίπρας.

To Twitter «γλεντάει»