Latest News

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός στο Δήμο Πειραιά: Πιο πρωτοπορία, πεθαίνεις!


"Το τερμάτισαν" επικοινωνιακά στο Δήμο Πειραιά, ο οποίος διαφημίζει σήμερα ότι...


θα προσφέρει ασπίδες προστασίας προσώπου (μάσκες) στα νοσοκομεία του Πειραιά, καθώς προχώρησε - λέει -σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία για το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της πόλης, αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία και τις καινοτόμες υπηρεσίες του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη «Blue Lab». 

Μάλιστα, οι ασπίδες προστασίας προσώπου θα παραδοθούν στα νοσοκομεία της πόλης μόλις λάβουν έγκριση από το Υπουργείο Υγείας.
(σσ. Το «Blue Lab» φαίνεται πως δεν έχει κάποιο άλλο αντικείμενο για να δικαιολογήσει την υπαρξή του, καθώς η λειτουργία του έχει σταματήσει από τις 13 Μαρτίου, λόγω κορωνοϊού).

Ωστοσο μόλις πριν από δύο ημέρες ο Δήμος Πειραιά ανακοίνωνε την συμβολική κίνηση του γιατρού Νικόλαου Βλαχάκου να προσφέρει εκ μέρους του Τζανείου νοσοκομείου ειδικές προστατευτικές μάσκες για την προστασία της υγείας των  εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά.

Δηλαδή, το Τζάνειο νοσοκομείο προσέφερε μάσκες στη Δημοτική Αστυνομία  Πειραιά που προφανώς δεν είχε ή δεν κάλυπτε τις ανάγκες της και ο Δήμος Πειραιά λέει τώρα ότι «Blue Lab» θα φτιάξει ειδικές πρωτοποριακές μάσκες για να τις δώσει, όταν λάβει έγκριση, στα νοσοκομεία της πόλης.
@ Η Δημοτική Αρχή Πειραιά οφείλει να λάβει άμεσα άλλα πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στην πόλη, αντί ν' ασχολείται μόνο με τη δημιουργία ανούσιων επικοινωνιακώνεντυπώσεων γιατί τότε θα λένε πως πιο πρωτοπορία πεθαίνεις στο Δήμο Πειραιά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ