Latest News

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Απίστευτο: Πήγαν να καθαρίσουν την πλαζ Φρεαττύδας για τα Κούλουμα και ξήλωσαν τα δέντρα που είχαν φυτέψει μόνοι τους κάτοικοι! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συνεργεία του Δήμου Πειραιά πήγαν να καθαρίσουν την πλαζ της Φρεαττύδας για τα Κούλουμα και ξήλωσαν τα δέντρα που είχαν φυτέψει μόνοι τους κάτοικοι ...
της περιοχής!

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν κάτοικοι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τις εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας Φρεαττύδας που  πραγματοποίησε  ο Δήμος Πειραιά, λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Δήμο Πειραιά, μεικτά συνεργεία απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες από την παραλία και προχώρησαν σε παρεμβάσεις καλλωπισμού του πρασίνου,  καθώς και  σε  εργασίες αισθητικής αναβάθμισης του  περιβάλλοντα χώρου.

Όμως, σύμφωνα με καταγγελία, ξήλωσαν και δέντρα που είχαν φυτέψει κάτοικοι της περιοχής στην παραλία της Φρεαττύδας. 






Anastasios Koulalis απογοητευμένος.


ΠΛΑΖ ΦΡΕΑΤΥΔΑΣ
ΜΕ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΗΡΘΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝΤΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ !!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ !!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ .
ΘΑΥΜΑΣΤΕ !!!!! ΛΟΙΠΟΝ
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


@ Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να είναι εγκαταλελειμμένη όλο το χρόνο η πλάζ της Φρεαττύδας και τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά να εμφανίζονται λίγες ημέρες πριν από την εκδήλωση για τα Κούλουμα για να μην δουν οι επισκέπτες το μαύρο χάλι της παραλίας....