Latest News

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Η αβάσταχτη ελαφρότητα κάτω στον Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο για την ελαφρότητα στον Πειραιά έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού ...

"Πειραιάς για όλους", με αφορμή την επίσκεψη Καραμανλή για την πορεία των έργων του Μετρό και του Τραμ στην πόλη. 

Ο Νίκος Μπελαβίλας αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει μια ανακοίνωση με χαριτωμένο τίτλο "Μετρό-Τραμ: Ο υπουργός δεν γνωρίζει αλλά ο Μώραλης χαίρεται"!
Η ανακοίνωση Μπελαβίλα είναι η εξής:

"Ήλθε στον Πειραιά ο Υπουργός Μεταφορών να δει τα έργα του Μετρό και του Τραμ. Μας ανακοίνωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει αγώνα δρόμου να τελειώσουν οι σταθμοί τότε που τους είχε προγραμματίσει η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά δεν είναι βέβαιη ότι θα τους τελειώσει γιατί έχουν ένα πρόβλημα τα μηχανήματα ακύρωσης των εισιτηρίων επειδή φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση!

Δηλαδή περίπου θα έχουμε γρήγορα σταθμούς, τούνελ, ράγες, βαγόνια, ασανσέρ αλλά δεν θα έχουμε ακυρωτικά – και για αυτό δεν θα λειτουργούν.  Επίσης μας ενημέρωσε ότι το τραμ μπορεί και να λειτουργήσει τώρα γιατί είναι έτοιμο, αλλά μπορεί και όχι γιατί υπάρχουν προβλήματα.

Ο κύριος Υπουργός μάλλον έχει πρόβλημα συμβούλων επικοινωνίας που του ετοιμάζουν τις δηλώσεις του. Ο δε Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης που τον συνόδευε, δήλωσε ότι εκτιμά τις υπουργικές δηλώσεις επειδή είναι ειλικρινείς. 

Και ο Πειραιάς έχει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, από την ελαφρότητα όσων έχουν την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του"!

@Bella Ciao!
Αυτή είναι αβάσταχτη ελαφρότητα του Πειραιά;