Latest News

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Δυσοσμία από τα σκουπίδια στον Πειραιά

Μία έντονη δυσοσμία αναδύεται από τους κάδους απορριμμάτων σε δρόμους και πλατείες του Πειραιά, αλλά και των...
γύρω περιοχών όπου έχουν γεμίσει με σκουπίδια.

Αιτία, οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ που κλιμακώνονται τις επόμενες ημέρες οπότε το πρόβλημα αναμένεται να διογκωθεί καθώς δεν θα γίνεται κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων. 

Ήδη η δυσοσμία έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή σε όσους κυκλοφορούν στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης,

Γι' αυτό, έκκληση προς τους δημότες και τους επαγγελματίες του Δήμου Πειραιά, απευθύνει ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ενόψει της προγραμματισμένης απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα σε όλους τους δήμους.  

 Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι λόγω της απεργίας θα υπάρξουν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων και στον Πειραιά τις επόμενες μέρες, και για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι δημότες και οι επαγγελματίες της πόλης «να διαχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους». 

«Ο Δήμος Πειραιά και η διεύθυνση Καθαριότητας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και να περιοριστούν τα προβλήματα που θα υπάρξουν. Η συμβολή και η συνεργασία των πολιτών είναι καθοριστική, προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.