Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ποια είναι η σχέση "Πειραιά Νικητή" με το Δελφινάριο


Από τον Κύρο Παληκάρη 

"Αρχισαν τα όργανα" θα μπορούσε να πει κανείς στον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής του Γιάννη Μώραλη, λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στο...

Δήμο Πειραιά.


Μια απαξιωτική προσωπική επίθεση σε Αντιδήμαρχο εξαπέλυσαν ξαφνικά τα parapolitika.gr, που βρίσκονται κοντά στη δημοτική αρχή Μώραλη. Αφορμή ήταν μια ανάρτηση Αντιδημάρχου στο facebook, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ευχαριστούσε απλώς όσους τον βοήθησαν για την επανεκλογή του την οποία φαίνεται πως ο ίδιος δεν περίμενε στο ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο του "Πειραιά "Νικητή" και μάλιστα μέσα στην πρώτη δεκάδα των εκλεγμένων.

Αυτή είναι η "επίμαχη" ανάρτηση του Αντιδημάρχου 

Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ...
σε συνδυασμό με τις 1532 ψήφους σας, ήταν αυτά που βοήθησαν στην επανεκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, με τα συναισθήματα που μου χαρίσατε για αυτή την μοναδική επιτυχία, να είναι απερίγραπτα.
Οι 1532 δικές σας ψήφοι, με γεμίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντί σας, αλλά μου δίνουν και τη δύναμη να συνεχίσω όπως πορεύθηκα στην πρώτη μου εκλογή το 2014 και γενικότερα όπως έχω μάθει στη ζωή μου...
Με ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, να προσφέρω στα κοινά της πόλης μας, με κύριο γνώμονά μου, ΕΣΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, και βέβαια δεν μπορώ να μην αναφερθώ στους θεμέλιους λίθους αυτής της επιτυχίας!!!
Συγκεκριμένα στην οικογένειά μου, την Isi Mylona και τα τρία μας παιδιά!!!
Στους γονείς μου και τα αδέρφια μου Αργουδέλης Γιάννης & Eleanna Argoudelis.
Στην Kosmatou Katerina και στον αισιόδοξο και δικαιωμένο για την πρόβλεψή του Bourgias Eleftherios και...
στις δύο άλλες, ΗΡΕΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ!!!
Τον Dimitrios A. Pefanis και τον Vasilis Karagiannis!!!
Είχα και μία ανήσυχη δύναμη τον Χαράλαμπος Λιακόσταυρος!!!
Με δήμαρχο τον Γιάννης Μώραλης, τον εμπνευστή και δημιουργό του Πειραιά Νικητή και πάλι πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο (με νέο ρεκόρ) Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis και όλους όσους εκλέχθηκαν ή μη...
Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί Για Τον Πειραιά Που Μας Αξίζει!!!
Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ,
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Θ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ

Ποιον και γιατί ενόχλησε... 

Αυτή η... χαρούμενη ανάρτηση του Αντιδημάρχου που μπορεί να κάνεις κριτική σε όσα έκανε ή όχι στον τομέα του, αλλά προκλητικό δεν τον λες, τουλάχιστον με την μέχρι τώρα παρουσία του. Ωστόσο φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, αν και δεν δικαιολογείται μια τόσο απαξιωτική προσωπική επίθεση -μάλλον όχι τυχαία- και μάλιστα από ένα φιλικά προσκείμενο site, το οποίο σημειώνει τα εξής:
"Αποτελεί ντροπή για την δημοτική παράταξη του Γιάννη Μώραλη, η ανάρτηση που επέλεξε να κάνει, ο δημοτικός σύμβουλος, ονόματι Αργουδέλης, με την οποία αποθέωνε το μεγαλείο του εαυτού του. 
Το γεγονός ότι δεν έχουν «σφίξει» ακόμη οι ζέστες, δείχνει ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή του ανδρός. Αντε τώρα με κάτι τέτοιους τύπους να κάνεις δουλειά και να προσδοκάς σε ένα καλύτερο μέλλον. 
Ο μόνος που μπορεί να ελπίζει είναι ο Σεφερλής στο «Δελφινάριο». 

@ Αν δεν πρόκειται για κάποια παραξήγηση,  τότε μάλλον τα αίτια είναι βαθύτερα, χωρίς να αποκλείονται τυχόν ξεκαθαρίσματα στη διοίκηση του Δήμου Πειραιά και όχι μόνο...
Σε κάθε περίπτωση καλά ξεμπερδεύματα στον "Πειραιά Νικητή" και καλή επιτυχία... στο Δελφινάριο!