Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Bella ciao!Τι (ΔΕΝ) κατάλαβε με τις εκλογές στο Δήμο Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν κάποιος ρίξει μια ματιά σε όσα αναφέρονται στην εκλογοαπολογιστική του συνέλευση του συνδυασμού  «Πειραιάς για Όλους», τότε μάλλον θα βγάλει το συμπέρασμα πως δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έγινε στις εκλογές στο...


Δήμο Πειραιά. 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Μπελαβίλας στην εισήγησή του έκανε λόγο για ήττα – σε απόλυτους αριθμούς- συγκρίνοντας το αποτέλεσμα με εκλογικές αναμετρήσεις σε άλλες χώρες αλλά και την τάση που καταγράφεται υπέρ της ακροδεξιάς ως αντισυστημικής ψήφου.
Παράλληλα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιορισμένη αναγνωρισιμότητα του στην εκκίνηση της προεκλογικής περιόδου η οποία όμως όπως είπε,  δεν είχε επί της ουσίας συνέπεια στο τελικό αποτέλεσμα.
Εκτίμησε – αξιολογώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία- πως η επιλογή να συγκρουστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συνέβαλε στην μείωση των σταυρών του, αλλά και στο γεγονός πως ο συνδυασμός του οδηγήθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου και εκεί έχασε 6.000 ψήφους.

Το κορυφαίο υποστήριξε για το Α’ Διαμέρισμα Πειραιά ότι ο συνδυασμός βρέθηκε στο στόχαστρο προσώπων με συστηματική και ανεξέλγκτη διάδοση fake news για τις θέσεις του, σχετικά με το λεγόμενο "Λιμάνι στην Πειραϊκή"...
 

@ Τι δεν κατάλαβε από τις εκλογές στο Δήμο Πειραιά; Για να το πούμε απλά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό,  αν τον υποστήριζε, όπως τον Γιάννη Μώραλη, ο... Βαγγέλης Μαρινάκης! 
Bella ciao