Latest News

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Έρχεται αγωγή από πολίτη κατά του Δήμου Πειραιά - Τραυματίστηκε από σίδερο -παγίδα σε πεζοδρόμιο!

Με αγωγή αναμένεται να καταθέσει εναντίον του Δήμου Πειραιά ο πολίτης που τραυματίστηκε μέρα μεσημέρι όταν έπεσε από σίδερο - παγίδα που είχαν...
ξεχάσει συνεργεία σε πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου 102,  στο κέντρο της πόλης, όπως αποκάλυψε το Reportaz Net. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Η περιπέτεια του άτυχου Πειραιώτη μετά τον τραυματισμό σε πεζοδρόμιο της πόλης φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια μετά τη χειρουργική επέμβαση από ειδικούς ορθοπεδικούς για την τοποθέτηση λάμας και 7 βίδες στον τραυματισμένο ώμο. Η ακινησία του χεριού του και η αδυναμία εργασίας του εκτιμάται ότι θα κρατήσει τουλάχιστον 18 έως 24 μήνες προκειμένου,  αν όλα πάνε καλά, να αφομοιωθούν τα εμφυτεύματα. Στη συνέχεια αυτά θ' αφαιρεθούν για να αποθεραπευτεί πλήρως χωρίς, φυσικά, να υποστεί επιπλοκή. Θεωρείται βέβαιο ότι πέρα από την ιατρική του περιπέτεια και της δαπάνης χειρουργικής επέμβασης αρχίζει και αγώνας φυσιοθεραπειών και ουσιαστικής αποχής από την εργασία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τεράστια για τα δεδομένα του οικονομική ζημία τον οδηγεί να στραφεί με αγωγή κατά του Δήμου Πειραιά και τυχόν ποινικών ευθυνών για αμέλεια. 

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη θέση του Δήμαρχου Γιάννη Μώραλη και κυρίως να ενημερώσει τους δημότες για ποια μέτρα έχουν ληφθεί από το Δήμο Πειραιά, ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοιο  περιστατικό με πολίτη να τραυματίζεται σε πεζοδρόμια της πόλης.