Latest News

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Περπατούσε στον Πειραιά και βρέθηκε στο... νοσοκομείο! (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ FOTO ΣΤΟ REPORTAZ NET)

Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε ένας Πειραιώτης, ο οποίος κατέληξε τραυματισμένος ιδιωτική κλινική, ενώ περπατούσε μέρα μεσημέρι σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης. 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ FOTO ΣΤΟ REPORTAZ NET


Όταν ο Αριστείδης Σαρρηγιάννης κατέβηκε στον Πειραιά για να κάνει τη δουλειά του δεν είχε φανταστεί πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι να κυκλοφορεί κανείς στο κέντρο της πόλης.                                                          Όλα συνέβησαν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, όταν  βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της Ηρώων Πολυτεχνείου 102 στην περιοχή του Βρυώνη. Όπως περιγράφει ο ίδιος στο Reportaz Net, ήταν γύρω στις 11.30 το πρωί και περπατούσα για να περάσω απέναντι στο δρόμο. Κοίταξα να δω εάν έρχονται αυτοκίνητα και ξαφνικά βρέθηκα πεσμένος στην άσφαλτο! 
Τι είχε συμβεί;
Ο άνθρωπος είχε την ατυχία να σκοντάψει σ' ένα από τα σίδερα στην άκρη του πεζοδρομίου που είχαν ξεχάσει να κόψουν τα συνεργεία από το τεχνικό τμήμα του Δήμου Πειραιά!



 Αμέσως μεταφέρθηκε σε κοντινή κλινική, όπου έβγαλε ακτινογραφίες και έκανε  αξονική τομογραφία.  Από την πτώση υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο ώμο, μώλωπες σε πόδια και αγκώνα, σκίσιμο στα χείλια.  Οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως πρέπει να χειρουργηθεί και στις 13 Ιανουαρίου 2017 έκανε επέμβαση, όπου του τοποθετήθηκαν μια λάμα και 7 βίδες στο τραυματισμένο ώμο... 
Μάλιστα, για το περιστατικό ενημέρωσε υπάλληλους του Δήμου Πειραιά. Όμως, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, οι αρμόδιοι υπάλληλοι πήγαν στο σημείο και αφαίρεσαν το σίδερο που ήταν η αιτία για τον τραυματισμό του, αλλά το φοβερό είναι ότι άφησαν τα υπόλοιπα σίδερα - παγίδες  που εξέχουν στο ίδιο πεζοδρόμιο! 
@ Αυτά δεν μπορεί, να συμβαίνουν μόνο Δήμο Πειραιά... 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ