Latest News

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Μια κυριακάτικη βόλτα στα έργα του τραμ στον Πειραιά

Μια βόλτα μαθαίνουμε ότι έκανε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης στα έργα της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά..
την Κυριακή. (Τότε τουλάχιστον κυκλοφόρησε η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά)
Για παρέα είχε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, με τον οποίο επισκέφθηκαν μαζί τα εργοτάξια του τραμ. 
Το τελευταίο χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί από την "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ" είναι πως εντός του 2017, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί, ενώ παράλληλα υπόσχονται πως θα υπάρξει τμηματική απόδοση δρόμων, όπου υλοποιούνται εργασίες.  Όπως είπε ο δήμαρχος, δεν πρόκειται για ένα δημοτικό έργο και ζήτησε την κατανόηση των δημοτών για την προσωρινή (;) ταλαιπωρία.
Σημειώνεται ότι η εκκίνηση των έργων έγινε τον Φεβρουάριο του 2013 κι εφόσον δεν συναντήσουν άλλα προβλήματα θα ολοκληρωθούν με σχεδόν 3 χρόνια καθυστέρηση.
Οι καθυστερήσεις στα έργα της επέκτασης του τραμ στον Πειραιά έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις των εμπόρων και επιχειρηματιών, αλλά αφάνταστη ταλαιπωρία σε δημότες, επισκέπτες μετατρέποντας σε απαγορευμένη ζώνη το κέντρο της πόλης. 


Περισσότερα εδώ &  εδώ


@ Πάντως, ο δήμαρχος θα ήταν πιο χρήσιμο να επισκεφθεί μια εργάσιμη μέρα τους δρόμους γύρω από τα εργοτάξια του τραμ και να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για όσα ζουν καθημερινά όσοι κινούνται στον Πειραιά...