Latest News

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Στα λόγια μένει και η επιστροφή των Ποσειδωνίων στον Πειραιά

Άλλη μια προεκλογική εξαγγελία του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" ( Μώραλης - Μαρινάκης) φαίνεται πως έμεινε υπόσχεση...
στα λόγια.
 Εκτός Πειραιά και τα Ποσειδώνια του 2018!
Δεν πρόλαβε καλά καλά να πέσει η αυλαία για τη φετινή κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση και ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία για τα επόμενα “Ποσειδώνια” του 2018 που θα γίνουν ξανά μακριά από τον Πειραιά.
Αυτό τουλάχιστον προανήγγειλε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε. Θεόδωρος Βώκος, ο οποίος ανακοίνωσε επισήμως ότι “τα Ποσειδώνια 2018 θα πραγματοποιηθούν στις 4-8 Ιουνίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo”.
Έτσι φαίνεται αρκετά νωρίς παίρνει τέλος το όνειρο για επιστροφή των Ποσειδωνίων στον Πειραιά, καθώς η θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής λήγει το 2019. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα Ποσειδώνια του 2020, αλλά το σίγουρο είναι ότι τότε θα υπάρχει άλλη δημοτική αρχή στο Δήμο Πειραιά. (Τα περί συσκέψεων για να επιστρέψουν κάποτε τα Ποσειδώνια είναι επικοινωνιακά τερτίπια και λόγια της παρηγοριάς, όταν προεκλογικά είχαν υποσχεθεί ότι θα επιστρέψουν το 2016 )
Κάτω στον Πειραιά οι δημότες αναμένουν διαρκώς με ενδιαφέρον να δουν ποια από τις προεκλογικές εξαγγελίες του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" ΔΕΝ θα μείνει μόνο στα χαρτιά και στα λόγια αλλά θα ολοκληρωθεί με έργα και πράξεις πριν ολοκληρωθεί η πενταετής θητείας της δημοτικής αρχής...