Latest News

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Γ. Ηρειώτης: "Αθώος ο Αιμίλιος Κοτσώνης για το Νοοr 1"


Συγκλονιστική και εξαιρετική η αγόρευση του συνήγορου Γιάννη Ηρειώτη δικηγόρου του Αιμιλίου Κοτσώνη (κατηγορούμενου για την υπόθεση "NOOR 1") με...
πλήρη αποδόμηση και κατάρριψη των στοιχείων και επιχειρημάτων της ενοχοποιητικής πρότασης της Εισαγγελέως.
Με την κατάθεση εγγράφων παραστατικών και αποδεικτικών στοιχείων ολοκλήρωσε την αγόρευσή του ο συνήγορος του Αιμίλιου Κοτσώνη, ο ποινικολόγος Γιάννης Ηρειώτης. (ΦΩΤΟ)
Με ουσιαστική αγόρευση και με αιτιολογημένες απαντήσεις λέξη προς λέξη, πρόταση με πρόταση, προς όλες τις πιθανές ενδείξεις ενοχής που είχε επικαλεσθεί στην αγόρευσή της η εισαγγελέας, ισχυροποίησε τη θέση του Αιμίλιου Κοτσώνη περί της αθωότητός του.
Με βασικές αιχμές του κατηγορητηρίου ότι προσπάθησε να συστήσει μια εταιρία στο Ντουμπάι, της οποίας δεν ολοκληρώθηκε η σύσταση ούτε βέβαια υπήρξε τραπεζική οντότητα, θεωρείται ενοχή έστω και  σαν σκέψη  ότι ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, βασικό επιχείρημα της με υπερβάλλον ζήλο άποψης του επικεφαλής μάρτυρος κατηγορίας αντιπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος κ. Κατσούλη ως βασικό στοιχείο κατηγορητηρίου, δημιουργεί πλείστα ερωτηματικά ως επίσης και η σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης με κανένα πραγματικό ή ουσιαστικό αποδεικτικό στοιχείο ως επίσης και καμία επικοινωνία ή επαφή καθ όλον τον επίμαχο χρόνο Ιούλιος 2013 –Ιούνιος 2014 με κανένα παράγοντα –πρόσωπο συναλλασσόμενο ή επίβλεψη-επίσκεψη στο περιβόητο πλοίο.
Άλλωστε η από τον Ιούνιο 2012 παρακολούθηση του Αιμιλίου Κοτσώνη σε αδιάφορο ή ανύποπτο χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2015 δεν απεκάλυψε κανένα  ύποπτο περιεχομένου τηλεφώνημα για την υπόθεση και καμία επικοινωνία ούτε με Έλληνες ούτε με αλλοδαπούς και κυρίως ως αποδεικτικά φαίνεται είχε πλήρη άγνοια για την τύχη και κατάσταση του πλοίου τον τελευταίο χρόνο.
Οι δημοσιευμένες στον τύπο συλλήψεις στο εξωτερικό για αγοραστές και ύποπτους θανάτου σε πρόσωπα πέριξ της υπόθεσης τον τελευταίο χρόνο και με τον Αιμίλιο Κοτσώνη προφυλακισμένο ΜΟΝΟ ερωτηματικά και ελαφρότητα εκφράζει το παραπεμπτικό κατηγορητήριο περί Διευθυντού Εγκληματικής  οργάνωσης,  χωρίς δυνατότητες,  εξουσία, συμμετοχή  και λεφτά.
Σε κατηγορητήριο χωρίς πωλητές και αγοραστές του φορτίου, ούτε καν διαδρομή του χρήματος, ο ορισμός του ενόχου και μάλιστα ως Διευθυντή εγκληματικής οργάνωσης για τον Αιμίλιο Κοτσώνη, κατερρίφθη από τις τοποθετήσεις στην αγόρευση του συνήγορού του και την απολογία του ιδίου περί πλάνης και ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ του.
Στην κοινή γνώμη κυοφορείται και η άποψη πως εάν δεν ήταν στέλεχος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και συνεργάτης του Προέδρου της ομάδος, Βαγγέλη Μαρινάκη ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ο Αιμίλιος Κοτσώνης (ΦΩΤΟ).
(Στις συγκρούσεις των ελεφάντων, με ανορθόδοξες μεθόδους και κτυπήματα κάτω από τη μέση,  ποδοπατούνται όποιοι τυχόν-τυχαία βρίσκονται ανάμεσά τους για οποιονδήποτε άσχετο λόγο).
Την Τετάρτη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η αγόρευση του ποινικολόγου Τάκη Μιχαλόλια.