Latest News

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Οδηγός σχολικού εγκατέλειψε 6χρονο στην ερημιά!

Ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, την ώρα που επέστρεφε τους μαθητές στα σπίτια τους, υποχρέωσε τον 6χρονο να κατέβει σε ερημική τοποθεσία, στην Εύβοια, σε μεγάλη απόσταση από το... 

σπίτι του. 
Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του αγοριού, με αποτέλεσμα το αγοράκι να χαθεί και να παραμείνει μόνο του και φοβισμένο για ώρα. 
 Όπως αναφέρει το eviazoom, το αγόρι πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπέστη ψυχολογικό σοκ, μέχρι να εντοπιστεί τελικά από μία οικογενειακή φίλη που περνούσε τυχαία από το σημείο, η οποία μετέφερε τον 6χρονο με ασφάλεια στο σπίτι του. 
Η μητέρα του, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, επικοινώνησε αρχικά με τον οδηγό του σχολικού και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει και να υποβάλλει μήνυση εις βάρος του. Ο 35χρονος οδηγός του σχολικού ισχυρίστηκε ότι βιαζόταν και γι' αυτό άφησε τον 6χρονο νωρίτερα. Ο οδηγός, πλέον, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της εγκατάλειψης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.