Latest News

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

"Δεν μασάνε" οι κάτοικοι της Πειραϊκής από τη γηπεδική συμπεριφορά του Δημάρχου και των οπαδών του!



Οι κάτοικοι της Πειραϊκής ΔΕΝ πτοούνται από τη γηπεδική συμπεριφορά του Δημάρχου και των...
οπαδών του.

Σε στημένο ποδοσφαιρικό αγώνα παρέπεμπε ο "διάλογος" στον οποίο κάλεσε τους πολίτες της Α' Κοινότητας ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Ναυτικό Μουσείο. 

Όσοι κάτοικοι τόλμησαν να προσέλθουν  για να θέσουν στον δημόσιο διάλογο το τεράστιο πρόβλημα με τις σχεδιαζόμενες νέες προβλήτες για κρουαζιερόπλοια μπροστά στην Πειραϊκή, υπέστησαν λεκτικό  μπούλινγκ από τον Δήμαρχο/πρόεδρο του ΟΣΦΠ και οργανωμένους οπαδούς/κλακαδόρους, οι οποίοι διέκοπταν διαρκώς τους πολίτες που προσπαθούσαν  να μιλήσουν  για το φλέγον αυτό θέμα. 
Ο Δήμαρχος έκανε προσωπική επίθεση σε ομιλητές που επισήμαναν το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του Δημάρχου με αυτήν του εμμίσθου μέλους του ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ-COSCO, ζητώντας του να αντιληφθεί την προφανή σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των δύο ρόλων του και να επανεξετάσει  την προβληματική διφυή υπόστασή του.
Επί της ουσίας ο Δήμαρχος, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, ένιψε για άλλη μια φορά τας χείρας του για το μεγάλο έγκλημα που σχεδιάζεται να γίνει στην Πειραϊκή, επικαλούμενος ότι η Κυβέρνηση το έχει εντάξει στα υποχρεωτικά έργα στη Σύμβαση Παραχώρησης του λιμανιού. Επιβεβαίωσε δηλ. την εκτίμηση των κατοίκων που αγωνιζόμαστε για την αποτροπή αυτού του εγκλήματος, ότι δεν έχει το πολιτικό διαμέτρημα που απαιτείται από έναν Δήμαρχο, πραγματικό εκπρόσωπο των κατοίκων, για να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο έναντι όλων την πόλη του ή, ακόμα χειρότερα, ότι ο ίδιος είναι μεταξύ των ελάχιστων - COSCO & εργολάβοι - που θέλουν το έργο .
Μετά το λεκτικό μπούλινγκ κατά τη διάρκεια του 'διαλόγου', δεν θα εκπλαγούμε αν ακολουθήσουν και τραμπουκισμοί και άλλες σχετικές 'ποδοσφαιρικές' πρακτικές από πλευράς οργανωμένων οπαδών του Δημάρχου. Όμως οι κάτοικοι είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλες τις μάχες προς κάθε κατεύθυνση μέχρι να ακυρώσουμε το έργο και δεν θα μας πτοήσουν οι γηπεδικές συμπεριφορές. 

ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!  

@ Κοινή ανακοίνωση από τις δύο κινήσεις πολιτών του Πειραιά (Ενεργοί Πολίτες Πειραϊκής & Λιμάνι φιλικό στην πόλη!)  που δηλώνουν με δύο λόγια πως "ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ"!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

 Πολιτικό «μπούλινγκ» σε ενεργούς πολίτες του Πειραιά - REPORTAZ NET 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Διάλογος-φιάσκο με υποψήφιους κλακαδάρους! - REPORTAZ NET