Latest News

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Ρέμπελ Γουίλσον: Μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε πάρτι οργίων – Τι αποκαλύπτει για την ταυτότητα του

 Πρόσκληση σε πάρτι οργίων με ναρκωτικά από μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δηλώνει ότι έλαβε η ηθοποιός, Ρέμπελ Γουίλσον. Το πάρτι γινόταν σε ράντσο με οικοδεσπότη έναν Αμερικανό δισεκατομμυριούχο στον τομέα... της Τεχνολογίας.

Η ηθοποιός δεν κατονομάζει το βασιλικό πρόσωπο, αλλά δίνει τρία στοιχεία για την ταυτότητα του: Είναι άνδρας. Το περιστατικό συνέβη το 2014 και ήταν «δέκατος πέμπτος ή εικοστός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναφέρεται σε κάποιον από τους αδελφούς ή τα ανίψια του βασιλιά, Καρόλου.

Στα απομνημονεύματά της η Ρέμπελ Γουίλσον διηγείται πώς έλαβε «πρόσκληση της τελευταίας στιγμής στο πάρτι ενός δισεκατομμυριούχου τεχνολογίας» από το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ο οποίος είχε πει σε έναν άνδρα φίλο της: «Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια».

«Τι τέλεια ευκαιρία για να βρω φίλο, σκέφτηκα», γράφει στο βιβλίο της η ηθοποιός. Το πάρτι είχε θέμα τον Μεσαίωνα και πραγματοποιήθηκε σε ένα νοικιασμένο ράντσο λίγο έξω από το Λος Άντζελες.

Το πάρτι των οργίων με ακροβάτες και καβαλάρηδες

Η Γουίλσον περιγράφει το πάρτι ως «τρελό» με ακροβάτες που αναμειγνύονταν με το πλήθος και μια γιγαντιαία εστία φωτιάς περιτριγυρισμένη από μαξιλάρια. Λέει ότι μίλησε με τον δισεκατομμυριούχο οικοδεσπότη, ο οποίος επίσης δεν κατονομάζεται, εκείνο το βράδυ.

Ωστόσο εξηγεί ότι εκείνος την «άδειασε» και δεν της έδωσε σημασία. Στο πάρτι άνδρες κονταροχτυπιόντουσαν πάνω σε άλογα και υπήρχε μια πισίνα γεμάτη κορίτσια που είχαν ντυθεί γοργόνες. Το σπίτι ήταν τεράστιο και βρισκόταν σε απομονωμένη θέση. Έτσι στους καλεσμένους προσφέρονταν δωμάτια για να διανυκτερεύσουν.

Η συνάντηση με το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Η Ρέμπελ Γουίλσον αναφέρθηκε και στην συνάντηση της με τον Βρετανό βασιλικό την ώρα που μοιράζονταν ναρκωτικά στο πάρτι«Παρακολουθώ τον Βρετανό βασιλικό να χάνει τα λόγια του, ενώ εγώ ανεβάζω συνεχώς τα βυζιά μου. Είναι το καλύτερο σωματικό μου προσόν», ανέφερε η ηθοποιός. Πρόσθεσε ότι στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας άλλος ανώνυμος άνδρας με έναν δίσκο που έμοιαζε να περιέχει γλυκά. Στην πραγματικότητα ήταν το ναρκωτικό MDMA.

Όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο είναι τα ναρκωτικά, ο άνδρας απάντησε: «Ω, είναι για το όργιο… τα όργια συνήθως ξεκινούν σε αυτά τα πράγματα περίπου τέτοια ώρα».

Η ηθοποιός περιέγραψε το σοκ της για την πρόταση αυτή, λέγοντας: «Τώρα το σχόλιο του Ουίνδσορ ότι χρειαζόταν περισσότερα κορίτσια άρχισε να βγάζει πολύ περισσότερο νόημα».

Ισχυρίζεται νωρίτερα στο βιβλίο ότι «ο τύπος που με κάλεσε, ο οποίος είναι ο δέκατος πέμπτος ή εικοστός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είχε πει σε άνδρα φίλο μου: “Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια”».

«Δεν μιλούσαν για αναλογία αγοριών-κοριτσιών σαν να επρόκειτο για ντίσκο. Μιλούσαν για όργια», έγραψε η Γουίλσον.

Η Γουίλσον γράφει ότι ήταν παρθένα εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να απαλλαγεί από την αίσθηση ότι το πάρτι μπορεί να είχε καταγραφεί από κρυφές κάμερες. Έτσι έφυγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε, όπως είπε η ηθοποιός.