Latest News

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ μέχρι τον ΤΣΙΠΡΑ 19χρόνια θλιβερών «επιτυχιών»

Η απαρχή αυτών είχε σαν αφετηρία τη διατυμπανιζόμενη «επιτυχία», άκαιρη, βιαστική, ανοργάνωτη και το βασικότερο ανενημέρωτη, για το λαό ένταξη στην Ευρωζώνη με....
ξεκίνημα της πρώτης υποτίμησης της δραχμής κατά 12%.
Ακολούθησε το «επίτευγμα» της φούσκας και απάτης του Χρηματιστηρίου που παραπλάνησε και κατέστρεψε οικονομικά το λαό.  Η περιβόητη αγορά του Αιώνος στις Ενοπλες Δυνάμεις με αμφιλεγόμενης αξίας και χρησιμότητας εξοπλισμό – αιτία για τα τεράστια σκάνδάλα διαφθοράς.  Η δε σπατάλη που προέκυψε με την κακοδιαχείριση των κονδυλίων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στα ανούσια έργα ακόμη για μη χρησιμοποιούμενα, με τεράστιο υπερδιογκωμένο κόστος, υπήρξε παροιμοιώδης.
Ολα αυτά τα ανωτέρω γεγονότα στιγμάτισαν την απαρχή των καταστροφικών δεινών εις βάρος της  Ελληνικής κοινωνίας,  της Ελληνικής αξιοπρέπειας και της Εθνικής ανεξαρτησίας μας.
Φθάνοντας στο ζοφερό σήμερα με αίτιο  αποτελέσματος  στον διασυρμό  και με ύστατη συνέπεια το σημερινό κατάντημα με κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη της εξουσίας από «κυβερνήσεις»  μνημονιακής συνδιαχείρισης, φλερτάροντας με τον Ολεθρο.
Οι παλαιοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ,  που απεχώρησαν το 1990 απ’το ορθόδοξο ΚΚΕ,   με τους όψιμους νεοκουμμουνιστές του σήμερα  σε αγαστή σύμπραξη των πρώην σοσιαλιστών,  του «ορθόδοξου»  ΠΑΣΟΚ,  συνθέτουν μια ωραία πολιτική οικογένεια εξουσίας, ανδρωμένοι οι περισσότεροι «ευλαβικά» με το ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της γενιάς του Πολυτεχνείου, υλοποιώντας ευλαβικά προς όφελος και ΜΟΝΟΝ των δανειστών  «εποίκων»  τις εντολές τους,  διατηρώντας τους ανταποδοτικά  στο μέλι της εξουσίας,  παραχωρώντας τους τα ζητούμενα με συνθηματολογία,   με ψευδείς υποσχέσεις ξεγελώντας το λαό,  αγνοώντας  τελείως την αξία και σημασία του ΟΧΙ,   μετατρέποντάς το σε ταπεινωτικά μεγάλο ΝΑΙ σε όλα.
Βέβαια η τούρτα έχει και το κερασάκι της στην εξουσία με το Εθνικό – Πατριωτικό ΑΝ-ΕΛ που απ’ όλα έχει ο «μπαχτσές» όπως σοφά λέει ο λαός.
ο κείμενο του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Νίκου Πηρούνια αναδημοσιεύεται από την εφημερίδα "Παρασκήνιο"