Latest News

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο δημαρχείο Πειραιά! (ΕΙΚΟΝΑ)



Από τον Κύρο Παληκάρη

Μια επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο δημαρχείο του Πειραιά αποτελεί - από κάθε πλευρά και άποψη- ...

είδηση!

Άλλωστε, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας  "Πειραιάς Νικητής" δεν περνά συχνά την είσοδο του δημαρχείου της Κοραή. Πολύ περισσότερο, σχεδόν ποτέ δεν φωτογραφίζεται με καλεσμένους που συναντάται ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο και σήμανε συναγερμός στο Δήμο Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέβηκε στον 7ο όροφο του δημαρχείου. Όσοι τον είδαν αναρωτήθηκαν ποιος να ήταν ο λόγος της επίσκεψής τους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να πήγε για να του δώσει από κοντά συγχαρητήρια ο δήμαρχος Πειραιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, όσοι έτυχε να δουν και τους Κινέζους που κυκλοφορούσαν στο διάδρομο προς την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πήγε - όχι άδικα - το μυαλό τους  στο...κακό με την Cosco, ύστερα από το όργιο φημών περί πώλησης της ομάδας του Πειραιά.
Τελικά, όπως έγινε γνωστό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο δημαρχείο για να συναντηθεί με εκπροσώπους του Δήμου Κουανγκτσόου της Κίνας! 
Για όσους δεν γνωρίζουν - πιθανόν οι περισσότεροι - πρόκειται για μια πόλη με λιμάνι  και πολιτισμικές αναφορές, όπως εξήγησε ο δήμαρχος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν -λέει- θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ενδεχόμενες συνέργειες,  στο πλαίσιο του Έτους Φιλίας Κίνας-Ελλάδας 2017.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Κουανγκτσόου, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Πειραιά και εξέφρασαν την επιθυμία να υπάρξει συνεργασία για την υλοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων, συνεργειών που αφορούν στον τουρισμό καθώς και πιθανής αδελφοποίησης....